Πάτρα: Υποψήφιοι με τον Γιάννη Δημαρά οι Αργύρης Φιλιππόπουλος και Παναγιώτης Τζούδας

advertisement

Με τον Γιάννη Δημαρά συμπορεύονται δύο υποψήφιοι με μακρά εμπειρία και προσφορά στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, από την περιοχή της Παραλίας Πατρών.  Πρόκειται για τον Αργύρη Φιλιππόπουλο και τον Παναγιώτη Τζούδα, που στις εκλογές του Μαϊου, επέλεξαν να δώσουν τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της παράταξης  «Τώρα για την Πάτρα», ενισχύοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία τους τον συνδυασμό.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ εργάστηκε επί χρόνια ως ηλεκτρολόγος στο εργοστάσιο Λαδόπουλου και ως  ελεύθερος επαγγελματίας- ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης.  Aπό το 1991 έως το 1994 ήταν Κοινοτικός Σύμβουλος Ροϊτίκων. Από το 1995 έως το 1998 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Ροϊτίκων.

Από το 1999 έως το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παραλίας και διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλίας, Αντιδήμαρχος  Δήμου Παραλίας και Αντιπρόεδρος στη ΔΕΥΑ Παραλίας.

Από το 2010 είναι Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων.

Eίναι παντρεμένος με την Γεωργία Φιλιπποπούλου και έχει δύο παιδιά τον Γιάννη  και τον Φίλιππο.

Σε δήλωσή του για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά, αναφέρει:

«Η εντιμότητα, η ηθική και κυρίως η συνέπεια λόγων και έργων του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να κατέβω μαζί του στις εκλογές του Μαΐου. Η αποτελεσματικότητά του στην δημιουργία μιας πρότυπης πλατείας στο κέντρο των Ροϊτίκων και η ένταξη πολλών περιοχών της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας στο δίκτυο αποχέτευσης, αποτελούν εγγύηση ότι οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις.

Ζητώ από τους συνδημότες μου, που χρόνια τώρα με τιμούν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, να συμπορευτούμε για άλλη μια φορά στον κοινό μας αγώνα για την ανάπτυξη της  περιοχής μας, για να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο του αποχετευτικού των Ροϊτίκων και  να   προωθήσουμε όλα τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.»

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΟΥΔΑΣ είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Τζούδα και έχει τρία παιδιά, το Χρήστο, το Ζώη και το Μάριο.

Εργάστηκε από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά ως οικοδόμος. Υπηρέτησε στην Κύπρο (ΕΛΔΙΚ) από το 1970 έως 1972, οπότε  και μετανάστευσε στη Γερμανία.

Εκεί εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας έως το 1990 οπότε επέστρεψε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με το εμπόριο ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το 1996, ίδρυσε τη «Χρωματοτεχνική Πατρών», εργοστάσιο ηλεκτροστατικής βαφής παντός τύπου μετάλλου, με αντικείμενο καινοτόμο για την εποχή και την περιοχή.

Από το 1998 έως το 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παραλίας.

Από το 2011 έως και σήμερα, είναι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μιντιλογλίου.

Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του με τον Γιάννη Δημαρά αναφέρει:

«Σε μια εποχή που οι πάντες υπόσχονται πολλά και μεγάλα, αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό ενός ανθρώπου που προτιμά να μιλάει με πράξεις και έργα και όχι με υποσχέσεις.

Κατεβαίνω υποψήφιος με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του Γιάννη Δημαρά, αναγνωρίζοντας τη  διαφάνεια, την εντιμότητα και την καθαρότητα με την οποία πορεύεται στα κοινά.

Αυτά είναι που έχει ανάγκη ο τόπος μας και αυτά μπορεί να τα εξασφαλίσει ο Γιάννης Δημαράς. Το έχει αποδείξει.

Θα παλέψω, όπως παλεύω όλα αυτά τα  χρόνια, για την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.»