Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων – Νέα Κηφισιά

advertisement

Τον κόσμο στο πλευρό του θέλει ο Απόλλων Πάτρας στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη καθώς με νίκη ο Απόλλων θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για να βρεθεί στην οκτάδα του πρωταθλήματος.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου 2014, στις 16:00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα.

Η Διοίκηση απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους του Απόλλωνα να γεμίσουν τις κερκίδες των αθλητικών εγκαταστάσεων, αφενός σαν μια ηθική επιβράβευση για την ομάδα μετά τη νίκη της επί του ΚΑΟΔ, και αφετέρου για να στηρίξουν με την παρουσία τους, την προσπάθεια των παικτών μας για την κατάκτηση της νίκης.

Γι’ αυτούς τους λόγους η Διοίκηση του Απόλλωνα αποφάσισε να ισχύσουν ειδικές –μειωμένες- τιμές στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, οι οποίες έχουν ως εξής:
Τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» κοστίζουν 5,00€

Τα εισιτήρια της κερκίδας «Β» κοστίζουν 10,00€

Τα εισιτήρια στις υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις κοστίζουν 15,00 ευρώ.

Επίσης, θα  ισχύσουν και παιδικά, μαθητικά και φοιτητικά  εισιτήρια (απαραίτητη η επίδειξη πάσου για μαθητές και φοιτητές) για την κερκίδα «Γ» στην τιμή των 3,00 ευρώ (αντί 5,00).  Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και η κατάληψη θέσεων στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια για τους φιλάθλους όλων των ηλικιών.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,

2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου

(ώρες καταστημάτων),

3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210

(ώρες καταστημάτων),

4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων),

5. Το ψητοπωλείο «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149 και

6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες

καταστημάτων)».