Πάτρα: Ανοικτό κάλεσμα του Κώστα Χριστόπουλου για συστράτευση πολιτικών δυνάμεων

advertisement

Ανοικτό κάλεσμα προς τους ανένταχτους και οραματιστές, που επιθυμούν ένα Δήμο που να στοχεύει στην ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευαισθησία, απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Χριστόπουλος, κάνοντας παράλληλα σαφές άνοιγμα προς τον μεσαίο χώρο.

Ο επικεφαλής της «Νέας Πόλης», σημειώνει, ότι έφθασε ο καιρός να αποκτήσει η Πάτρα μια πραγματικά ακηδεμόνευτη Δημοτική Αρχή, που θα γκρεμίσει τις διαχωριστικές κομματικές γραμμές και θα εγείρει γέφυρες ενότητας με όλους τους δημότες.

Για να συμπληρώσει:

«Μοναδικός μας εχθρός, είναι τα προβλήματα της Πάτρας και μόνο απέναντι σε αυτά παλεύουμε! Και σε αυτό τον αγώνα, πρέπει να επιστρατευτούμε όλοι, για το καλό της πόλης. Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στις επόμενες γενιές και με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ανάγκη επίλυσης των πολλών “καυτών” προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πάτρας μας.

Η Πάτρα δικαιούται να γίνει μια σύγχρονη πόλη, λειτουργική για τους δημότες, που θα δεσπόζει στην ευρύτερη περιοχή με διεθνή ακτινοβολία ως πόλος έλξης τουρισμού και πολιτισμού. Δεν πρέπει να παραδοθεί σε εκπροσώπους του κομματικού σωλήνα!

Πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του Δήμου σε όσους έχουν τη φιλοδοξία να προσφέρουν και να αποτρέψουμε αυτούς που έχουν την ματαιόδοξη φιλαυτία να αναρτήσουν κομματικές ή προσωπικές σημαίες στο Δημαρχείο.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, που εκφράζει την παλλαϊκή απαίτηση των δημοτών της Πάτρας, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Κανείς δεν περισσεύει στον κοινό αγώνα!

Είναι πολύτιμη η παρουσία ανθρώπων ικανών, νυν δημοτικών Συμβούλων και προσωπικοτήτων της Πατραϊκής κοινωνίας, που τους εκφράζει η μετριοπάθεια, η σύνεση και η σύνθεση.

Από το παλιό, θέλω το έντιμο και έμπειρο και από το νέο, το αγνό και ικανό δυναμικό που θα στελεχώσει την νέα δημοτική αρχή.

Η κατάρρευση των κομματικών μηχανισμών και ο απόλυτα αυτοδιοικητικός χαρακτήρας των εκλογών ενισχύει την προσπάθεια όλων μας, ώστε να δημιουργήσουμε έναν πόλο δημιουργικών δυνάμεων, που με κοινό όραμα και κατάθεση απόψεων, θα προσθέσουμε και θα πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις κάθε ενός μας ξεχωριστά.

Η εξωστρέφεια εκτιμώ ότι πρέπει να είναι ο βασικός πυλώνας του προγράμματός μας, ώστε να καταστεί η φυγόκεντρος δύναμη που θα «σπρώξει» την Πάτρα μπροστά!

Η Πάτρα δικαιούται την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού της, την αρωγή των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, σε συνδυασμό με επιχειρηματικές πρωτοβουλίες για να ξαναγίνουμε περιφερειακό παραγωγικό και εμπορικό κέντρο».

Για να καταλήξει ο Κώστας Χριστόπουλος:

«Θέλω να ζωγραφιστεί ξανά το χαμόγελο της αισιοδοξίας στα χείλη των πατρινών, δεν αντέχουμε άλλο αυτή την μίζερη και παθητική νοοτροπία του πρόχειρου και σπάταλου αυτοσχεδιασμού, που πληρώνει έπειτα ο δημότης.

Η Πάτρα δικαιούται καλύτερης τύχης και αυτό θα το καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Καλώ όλους όσοι ενστερνίζονται αυτές τις αξίες, να πορευτούμε μαζί, για την επόμενη ημέρα.

Με διάθεση για σκληρή δουλειά, με όραμα για τους στόχους μας και με πίστη για την επίτευξη των στόχων μας!».