Ελ. Μενεγάκη – Γ. Λάτσιος: Τέλος στην δικαστική διαμάχη;

advertisement

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, φέρονται να τα βρήκαν στην δικαστική κόντρα για την περιουσία.

 

Κανένας από τους δύο δεν εμφανίστηκε την Δευτέρα, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, στην εκδίκαση της αγωγής της παρουσιάστριας αλλά ούτε και εκπροσωπήθηκαν από τους συνηγόρους τους.

 

Το αποτέλεσμα ήταν να μην συζητηθεί η αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών σύμφωνα με την οποία η παρουσιάστρια του Alpha προσπαθούσε να αντικρούσει, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, τους ισχυρισμούς του Γιάννη Λάτσιου ότι εκείνος κάλυπτε όλα τα έξοδα της οικογένειας.

 

Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητά με την αγωγή του 1.600.000 ευρώ ισχυριζόμενος ότι κατά τον έγγαμο βίο η Ελένη έκανε απλά επενδύσεις και αύξησε την περιουσία της. Από τη δική της μεριά η παρουσιάστρια υποστηρίζει με την αγωγή της ότι εκείνη κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειας, το κόστος συντήρησης του σπιτιού τους αλλά και πλήρωνε τα δύο πολυτελή τζιπ του πρώην συζύγου της.

 

Στις 18 Μαρτίου, το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας είχε δικαιώσει τον Γιάννη Λάτσιο και έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή του. Παρόλα αυτά, επειδή αναμένεται η καθαρογραφή της, κανείς δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του την απόφαση.

 

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, η απόφαση του πρώην ζευγαριού να απουσιάζει από το δικαστήριο ερμηνεύεται ως προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μεταξύ τους, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εξωδικαστικού συμβιβασμού.