Πάτρα: Επισκέψεις Κώστα Σπαρτινού σε Δημοτικές υπηρεσίες και Οργανισμούς

advertisement

Σειρά επισκέψεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 31 Μαρτίου, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Σπαρτινό, σε δημοτικές υπηρεσίες και οργανισμούς.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η συνάντηση με τους προϊσταμένους της αποκάλυψε, εκτός των άλλων, το οξύτατο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο η βιβλιοθήκη όσο και η πινακοθήκη του Δήμου Πατρέων. Πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί με την αξιοποίηση των κτιρίων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του Δήμου και παραμένουν αναξιοποίητα.

 

Στα γραφεία των τομέων Παιδείας και Εθελοντισμού ο Κώστας Σπαρτινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος εργαζομένων, πολλοί εκ των οποίων είναι αντιμέτωποι με την απειλή της διαθεσιμότητας. Η ελπίδα τους όπως αναφέρθηκε, στηρίζεται στην ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που περνάει και μέσα από την ανατροπή στο Δήμο Πατρέων. Η ανάληψη της ευθύνης από αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις θα θέσει σαφείς προτεραιότητες υπεράσπισης του κόσμου της εργασίας και του δημόσιου χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ ο Κώστας Σπαρτινός ενημερώθηκε από τον κ. Θ. Αμπατζή σχετικά με την πλούσια καλλιτεχνική παραγωγή αλλά και τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και την ελπιδοφόρα προοπτική που εμπεριέχει το άνοιγμα του ΔΗΠΕΘΕ σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.