Οι “Patrinistas” καθαρίζουν τον Μείλιχο την Κυριακή 6 Απριλίου

advertisement

Οι ομάδες εθελοντισμού και ενεργοποίησης Patrinistas και Gefyristas, και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σάς καλούν την Κυριακή 6 Απριλίου, και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, να συμμετάσχετε στην παγκόσμια δράση του κινήματος «Let’s do it Greece” καθαρίζοντας και γνωρίζοντας τον χείμαρρο Μείλιχο. Στην δράση μας θα συμμετέχουν και αυτοδύτες που θα καθαρίσουν την θαλάσσια περιοχή γύρω από την εκβολή.

Θα ακούσουμε την ιστορία του, θα καθαρίσουμε τις όχθες και την κοίτη του και θα ακολουθήσει μια ναυτική δράση-έκπληξη, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες και απαριθμεί 8.000.000 εθελοντές. Σε ετήσια βάση, διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο οι εθελοντές να καθαρίσουν την χώρα τους συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης.

Το 2014 είναι η Τρίτη χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως.

Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος