Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα

advertisement

Συνεχίζεται το θρίλερ με την υπόθεση της εξαφάνισης της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα. Εξακολουθεί να αγνοείται εδώ και δέκα μέρες. Ο σύζυγός της και δικηγόρος Νίκος Μπούρας αφήνει να εννοηθεί, μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, πως η “κρίσιμη” μέρα είναι σήμερα.

 

“Αυτό που είναι να κάνω εγώ θα το κάνω σήμερα και μετά θα περιμένουμε”, δήλωσε στην εφημερίδα χωρίς να αποκαλύψει για ποιο πράγμα δεσμεύτηκε απέναντι στον άγνωστο συνομιλητή του.

 

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και την έκκληση του ποινικολόγου στην εκπομπή της Τατιάνας έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα, όπως ισχυρίζεται, που δεν οδήγησαν πουθενά.

 

 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο, αποφεύγουν να κάνουν λόγο για απαγωγή οι Αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 

Το γεγονός ότι δεν έχει γίνει άλλη επικοινωνία πέρα από το τηλεφώνημα που έλαβε ο Νίκος Μπούρας στο κινητό του, κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο σκοπός της μυστηριώδους εξαφάνισης της υποψήφιας βουλευτού του ΛΑΟΣ δεν είναι τα λύτρα.