Πάτρα: Απάτη σε βάρος των Απόστρατων της ΕΛ.ΑΣ- Επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες πουλώντας ημερολόγιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου

advertisement

Απάτη σε βάρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε αντιληπτή τις τελευταίες ημέρες. Άγνωστοι πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι και εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου, πωλούν προς 20 ευρώ ημερολόγιο το οποίο υποτίθεται έχει εκδώσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου Αποστράτων στην Αχαΐα και ο πρόεδρός τους, Υποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Κουσκουρής και άμεσα ενημέρωσαν και αυτοί με τη σειρά τους την Αστυνομία για αυτή την απάτη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έχουν τυπώσει τα συγκεκριμένα ημερολόγια έχοντας βάλει στην πρώτη σελίδα και μια πλαστή σφραγίδα, η οποία υποτίθεται πως είναι του Πανελλήνιου Συνδέσμου.

Την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών εφιστά η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και ο Σύνδεσμος Αποστράτων για απατεώνες που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν λαμβάνοντας χρήματα δήθεν για άλλους σκοπούς.

Καλό θα είναι οι πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων απατεώνων.