Τι κάνει ο “Ελενίτσας” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δάσος;

advertisement

Την συγκεκριμένη φωτογραφία την ανέβασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον λογαριασμό του στο instagram. Ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, που έχει γίνει πλέον γνωστός ως ο “Ελενίτσας” μέσα από τηλεοπτικό σποτ, με φόντο ένα δάσος. Τι κάνουν εκεί οι δύο ηθοποιοί; Σίγουρα δεν είναι εκεί επειδή είναι λάτρεις της φύσης.

Ο Γιάννης και ο Λεωνίδας πραγματοποιούν γυρίσματατα για τη νέα κωμική σειρά του Mega που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες!

 

 

Δώδεκα χρόνια μετά την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» ο Λευτέρης Παπαπέτρου επιστρέφει στο μεγάλο κανάλι με το σενάριο μιας νέας κωμωδίας με τη Βίκυ Σταυροπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλ

 

Λϊγα λόγια για το story: Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους. Ο Κωνσταντίνος, πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής, χάνει τη δουλειά του λόγω της κρίσης και μαζί το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η ζωή του, ένα συνεχές πάρτι μεταξύ Μυκόνου, μπουζουκιών και παραλιακών κέντρων με διάλειμμα για σπα και γυμναστήριο, πρέπει να αλλάξει ριζικά καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναλώσιμος.

 

Όταν η σύντροφός του, Μυρτώ, του προτείνει να πάνε μαζί στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με σκοπό να εξερευνήσουν την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό ή εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή στην τελική απλώς να δουν από κοντά την ξακουστή… Γιορτή του Μούσμουλου, ο Κωνσταντίνος δέχεται απρόθυμα. Κι επειδή χρειάζεται ενισχύσεις, προτείνει στην αδελφή του, Βίβιαν, να τους ακολουθήσει.

 

Η Βίβιαν, μια πληθωρική socialite, γέννημα-θρέμμα του Λαιμού Βουλιαγμένης, έχοντας πιάσει στα πράσα τον υπερχρεωμένο εισοδηματία σύζυγό της με δύο ερωτικές παρτενέρ, δέχεται την πρόταση του αδελφού της για να αλλάξει αέρα και παραστάσεις.

 

Στο Κάτω Παρτάλι τούς περιμένει η οικογένεια της Μυρτώς: ο σκληροτράχηλος και περήφανος πατέρας της, ο Διαμαντής, και η γλυκιά, φαινομενικά αθώα, που δεν της ξεφεύγει όμως τίποτα, μητέρα της, η Μοσχούλα. Από κοντά βρίσκεται και ο Βλάσης, ο πρώην φίλος της Μυρτώς που δεν έχει πάψει να την αγαπάει.

 

Το χωριό και άνθρωποί του όμως δεν είναι αυτό που φαντάζονται και αντιλαμβάνονται αρχικά οι καλομαθημένοι Αθηναίοι. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα προκύψουν, δεν περιορίζονται στη σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων αλλά έχουν να κάνουν με καλά κρυμμένα μυστικά.