Πάτρα: Ο Κ. Χριστόπουλος ” Ο απερχόμενος Δήμαρχος παραδίδει την πόλη σε χειρότερη κατάσταση”

advertisement

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, έκανε το παρακάτω σχόλιο για την χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Γ. Δημαρά στην εκπομπή «Ανατροπή»:

Ο κ. Δημαράς μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από την χθεσινή τηλεοπτική εμφάνισή του, και να θεωρεί πως έπεισε τους τηλεθεατές ότι η Πάτρα επί των ημερών του μετατράπηκε σε μια σύγχρονη και λειτουργική Πόλη, η οποία προσφέρει ποιότητα ζωής στους κατοίκους της.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και τη ζουν καθημερινά οι συνδημότες μας, από τον Ψαθόπυργο μέχρι τα Καμίνια.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος μπορεί να «καυχιέται» ότι παρέλαβε μια πόλη σε κακή κατάσταση και την παραδίδει σε χειρότερη…

Στη συνείδηση των Πατρινών θα μείνει σαν ο Δήμαρχος που δεν θέλησε και δεν κατάφερε να διεκδικήσει λύσεις για τα προβλήματα της Πόλης μας. Είναι γνωστή η τακτική του να μεταβιβάζει σε άλλους τις ευθύνες για τα λάθη και τις παραλείψεις του. Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρέσκεται να επιστρέφει 20 χρόνια πίσω στα δημοτικά πράγματα, αναζητώντας πολιτικά επιχειρήματα για να παραπλανήσει τους Πατρινούς.

Το άγχος για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και η ανασφάλειά του, δεν του επιτρέπουν να δει με καθαρότητα ότι η δημοτική θητεία του θα αποτελέσει σύντομα μια δυσάρεστη παρένθεση στην αυτοδιοικητική ιστορία της Πάτρας.

Δυστυχώς, για τον ίδιο, οι συμπολίτες μας έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Δημαράς εκφράζει ένα αποτυχημένο σύστημα διοίκησης, το οποίο διακρίνεται για τον  συγκεντρωτισμό και την αλαζονεία του.