Χοντραίνει η κόντρα για την τρομοκρατία! Ν.Δ: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Χ. Ξηρό

advertisement

Αμέσως μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού στο διαδίκτυο και τη σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον τρομοκράτη με ανακοίνωσή του ήρθε και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας δια στόματος της βουλευτή Ιωαννίνων κ. Ασημακοπούλου η οποία βάζει φωτιά στο πολιτικό τοπίο.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως  η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα παραληρήματα δολοφόνων και “αδίστακτων εγκληματιών. Ο Ελληνικός λαός είναι ενωμένος, απέναντί τους –πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες”.

 

Αμέσως όμως την καταδίκη του τρομομηνύματος του Χ. Ξηρού, η Νέα Δημοκρατία στρέφει τα βέλη της στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “για αυτό και επισημαίνουμε συνεχώς στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η καταδίκη στην τρομοκρατία πρέπει να είναι απόλυτη, έμπρακτη και χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…”.

 

Χαρακτηρίζει “κροκοδείλια δάκρυά” του ΣΥΡΙΖΑ για το παραλήρημα του Ξηρού σημειώνοντας πως “έμπρακτη καταδίκη θα ήταν για τον ΣΥΡΙΖΑ αν μάζευε το επίσημο όργανό του την Αυγή που ζητούσε την αποφυλάκισή του, και αν απομόνωνε πολιτικά τους Βουλευτές του που μιλούν για «πολιτικό υπόβαθρο» στη δράση της 17Ν”. αφήνοντας ευθέως να εννοηθεί πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Χριστόδουλο Ξηρό.

 

“Έμπρακτη καταδίκη θα ήταν αν διέγραφε όσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξαν στα δικαστήρια και υποστηρίζουν σε εκδηλώσεις τη δράση του Χριστόδουλου Ξηρού και κυρίως όσους χρησιμοποιούν ίδια γλώσσα και ίδια «επιχειρήματα» με τον Ξηρό, χωρίς να αντιλαμβάνονται το επικίνδυνο παιχνίδι τους με τη φωτιά και τη Δημοκρατία”,

 

Φυσικά η Νέα Δημοκρατία καταλήγει αναφερόμενη στον κ. Τατσόπουλο λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να απομακρύνει τα συγκεκριμένα στελέχη, “διαγράφει όσους του επισημαίνουν τα αυτονόητα, ακόμα και αν είναι στελέχη του”.