Αυτός είναι ο “Ινδιάνος” συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

advertisement

Ο κ. Πατραμάνης βρέθηκε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει στο στόχαστρο της δημοσιότητας καθώς είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου αφού η κόρη του Πωλίνα και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού αρραβωνιάστηκαν.

Μέχρι χθες ο Θανάσης Πατραμάνης ήταν γνωστός μόνο στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί όλοι τον ξέρουν μόνο με το παρατσούκλι του “Ινδιάνος” και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς το γιατί. Η μακριά κόμη και η μποέμ στάση ζωής είναι τα στοιχεία ταυτότητας ενός αντισυμβατικού βιοπαλαιστή.

“Η κόρη μου είναι “Ινδιάνα”, δεν μασάει. Πρόκειται για ένα κορίτσι που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις από τη μέρα που γεννήθηκε. Σπουδές, αθλητισμός, δουλειά, όλα μόνη της τα έχει καταφέρει, αν και η Πωλίνα είχε σωστές βάσεις από τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Για έναν τόσο ανεξάρτητο χαρακτήρα, το ότι θα παντρευτεί έναν Παπανδρέου, προς Θεού, δεν είναι θέμα εξασφάλισης. Όποιος τη γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τι άνθρωπος είναι η κόρη μου”

Μιλώντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής δήλωσε χαρούμενος που παντρεύεται το παιδί του, παραδέχθηκε ωστόσο ότι για τον ίδιο είναι κάτι διαφορετικό το να παντρευτεί η κόρη του τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου.

“Με παραξενεύει … Τι να πω όμως, νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου διότι δεν ξέρω πως πρέπει να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπεις είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά. Όπως και να έχει, πάντως πρόσθεσε, ο αρραβώνας είναι υπόθεση των παιδιών και ούτε ο Παπανδρέου νομίζω έχει λόγο σ’ αυτό. Μάλιστα φοβάμαι πολύ μήπως μας παρατήσουν όλους και παντρευτούν κάπου κρυφά, καθώς δεν ήταν στις επιθυμίες τους να διαρρεύσει η είδηση για τα αρραβωνιάσματα. Δεν ήθελαν ούτε ραδιόφωνα, ούτε τηλεοράσεις αυτές τις στιγμές. Ήθελαν να κάνουν κάτι πιο ήσυχο”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του διαμένει στο υπόγειο διαμέρισμα μια διώροφης ημιτελούς οικοδομής στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου. οι συνθήκες διαβίωσης παραπέμπουν σε Γολγοθά και είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο κτίσμα δεν υπάρχει καν σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης. Οι ανάγκες καλύπτονται από μια δεξαμενή νερού που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο της κατοικίας τους. Παρόλα αυτά η περιώνυμη κρητική υπερηφάνεια δεν αφήνει περιθώρια για μεμψιμοιρίες.