Γυμνή λογοτεχνία για ανοιχτά μυαλά και μάτια

advertisement

Αν βαριέσαι το διάβασμα, υπάρχει ένα ανατρεπτικό σόου, που θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη!  Γυναίκες διαβάζουν βιβλία στο κοινό εντελώς γυμνές.

Ο τίτλος του σόου είναι “Naked Girls Reading” και μπορείς να το απολαύσεις σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Μελβούρνη, το Λος Άντζελες το Cape Town, το Σικάγο και το Austin.

 

Επικεφαλής τους είναι η Sophia St. Villier η οποία μαζί με τις συνεργάτιδές της, διαβάζουν μυθιστορήματα, ποιήματα και διάφορα άλλα λογοτεχνικά έργα, ούσες εντελώς γυμνές.
ύμφωνα με την Daily Mail η παράσταση διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες και έχει δυο διαλείμματα δέκα λεπτών. Οι  θεατές μπορούν κατά τη διάρκειά της, να απολαύσουν το ποτό τους.

Σύμφωνα με τις διοργανώτριες το κοινό είναι μοιρασμένο και αποτελείται από ζευγάρια, παρέες φίλων που αγαπούν τη λογοτεχνία.
“Διαβάζουμε διαφορετικά βιβλία κάθε φορά. Συχνά αλλάζουμε το στυλ των μαλλιών μας και του μακιγιάζ μας ανάλογα με το θέμα” αναφέρει η St. Villier και προσθέτει: “Εμπνέομαι από σταρ του Χόλιγουντ όπως η Rita Hayworth, Marlene Dietrich and Hedy Lamarr”.