Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Εργαζομένων

advertisement

Μέσα σε μια σεμνή,  λιτή αλλά ταυτόχρονα «ζεστή» τελετή, το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και αντήλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Δημήτριος Αρβανίτης, απευθύνοντας σε ένα προς ένα τους εργαζομένους εγκάρδιες ευχές για προσωπική  και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ευημερία.

«Μέσα σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια αγωνιζόμαστε να πάμε το Δήμο μας πιο πέρα», είπε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης και ευχαρίστησε ακολούθως  τους εργαζομένους για τις φιλότιμες προσπάθειες τις οποίες καταβάλλουν μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Ακόμα και υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες έχουμε κατακτήσει πολλά χάρις στη σκληρή και μεθοδική δουλειά», είπε ο κ. Δημήτριος Αρβανίτης και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στα σημαντικά βήματα προόδου που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή και  σε όλους τους τομείς και που θα παρουσιαστούν αναλυτικά ένα προς ένα στον απολογισμό του έργου.

Οι… πιο τυχεροί της εκδήλωσης στάθηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου  κ. Θεώνη Τσίρου και  κ. Γιώργος Κορδονούρης στους οποίους έλαχε, ύστερα από κλήρωση που έγινε, άδεια δύο ημερών στον καθένα.