Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που πήδησε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ριο “Παναγία Βοήθεια”, έχει μεταφερθεί η σωρός του 55χρονου άνδρα, που νωρίτερα σήμερα το πρωί, βούτηξε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, βάζοντας τέλος στην ζωή του. Η ταυτότητα του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή όπως και ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Πληροφορίες θέλουν ο αυτόχειρας, έπεσε στην θάλάσσα ένω προηγουμένως είχε φτάσει πεζός στην γέφυρα.

Νεότερη Ενημέρωση: Εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου σε μικρή απόσταση από την Γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης” το νεκρό σώμα του άνδρα που πριν από λίγη ώρα, έπεσε στο κενό.

Αυτή την ώρα επιχειρείται από σκάφος του Λιμενικού επιχείρηση προσέγγισης και ανάσυρσης του πτώματος.

Ο άνδρας στοιχεία της ταυτότητας του οποίου ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, έγινε αντιληπτός από εργαζόμενο της “Γέφυρας” την ώρα της πτώσης του και αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές.

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου μετά την πληροφορία για πτώση ατόμου στο σημείο πριν από λίγα λεπτά.

Σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών σπεύδει στο σημείο για να συμμετάσχει στις έρευνες εντοπισμού.

Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από τους υπεύθυνους της Γέφυρας, ωστόσο φέρεται πως υπάρχουν μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών που κάνουν λόγο για άνδρα που έκανε “ελεύθερη” πτώση.