Βόλος: Στο βυθό της θάλασσας ένα… υποβρύχιο εστιατόριο

advertisement

«Υποβρύχιο εστιατόριο» θυμίζει ο βυθός της θάλασσας στην παραλία του Βόλου κυρίως στο σημείο μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά θα δει ότι στο βυθό της θάλασσας βρίσκονται αρκετές καρέκλες, τραπεζάκια και διάφορα άλλα αντικείμενα… ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται πεταμένο ακόμη και ένα ποδήλατο!

 

Τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας στην παραλία του Βόλου, προκάλεσαν την αγανάκτηση των πολιτών την ημέρα των Θεοφανείων, κάνοντας λόγο για περιβαλλοντική επιβάρυνση αλλά και για αδιαφορία των αρμόδιων να καθαρίσουν το σημείο.

 

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα πιθανότατα παρασύρθηκαν στο βυθό της θάλασσας από ανεμοθύελλα ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος επιτήδειος να τα πέταξε μέσα. Το σίγουρο είναι (άσχετα με τον τρόπο που βρέθηκαν τα αντικείμενα στη θάλασσα) ότι το σημείο πρέπει να καθαριστεί από τους αρμόδιους καθώς προκαλούν ζημιά στο υποθαλάσσιο περιβάλλον.

 

«Καλό είναι οι πολίτες να μη θεωρούν σκουπιδότοπο τη θάλασσα γιατί μολύνουν το περιβάλλον και επιβαρύνουν τον τόπο τους», σχολίασε πολίτης του Βόλου που αντίκρισε τα πεταμένα αντικείμενα στο βυθό της θάλασσας στην παραλία του Βόλου, προσθέτοντας ότι ακόμη και αν βρέθηκαν εκεί κατά λάθος θα πρέπει σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την απομάκρυνσή τους από το σημείο.