Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για Σφακιανάκη, Βανδή και τη δολοφονία Φύσσα

advertisement

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης που βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο σχολιασμού για την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Νότη Σφακιανάκη μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για τη Χρυσή Αυγή.

 

Για την αποχώρηση της Δέσποινας βανδή από το μουσικό σχήμα είπε: «Θεωρώ ότι η Δέσποινα, όπως και ο Νότης σε αυτή τη φάση έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Είναι δικαίωμά τους αυτό που σκέφτονται να το κάνουν». Ο τραγουδιστής διευκρίνησε ότι το βίντεο στο youtube που φαίνεται να τα “χώνει” στην Δέσποινα Βανδή δεν ισχύει και πρόκειται για δημιούργημα θαμώνα του μαγαζιού.

 

Για την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Σφακιανάκη ανέφερε τα εξής: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν είμαι Φαραώ. Δεν βρέθηκα εκεί ως αντικαταστάτης της Δέσποινας. Η πρώτη μου απάντηση ήταν όχι. Αιτιολόγησα την απάντησή μου ότι δεν έχω πρόβλημα με τις δηλώσεις του Νότη, δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδεικνύω κάθε χρόνο τι και ποιος είμαι. Κάνω μια προσπάθεια να αποδεικνύω καλλιτεχνικά το ποιος είμαι κάθε φορά που δισκογραφώ. Είπα όχι γιατί δεν ήμουν η πρώτη επιλογή. Στη συνέχεια έκανα ένα ραντεβού με το Νότη και μου είπε ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης, αλλά θέμα νέου σχήματος. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω πολιτικά με το Νότη. Είμαι ξεκάθαρος για το τι πιστεύω, τι ψηφίζω και τι είμαι. Έχω υποστηρίξει ανοιχτά αυτό που πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια».

 

Ο Νίκος Βουρλιώτης αναφέρθηκε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα λέγοντας: «Από την αρχή ήμouν πάρα πολύ προσεκτικός με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα. Τον Παύλο τον γνώρισα μία στιγμή σε μια κοινή παρέα. Κλήθηκα μετά τη δολοφονία να κάνω δηλώσεις ως φίλος του Παύλου κι εκεί αποφάσισα να είναι 100% ειλικρινής. Δεν βγήκα να υποστηρίξω ότι τον ήξερα. κράτησα καθαρή στάση και την απόσταση που χρειάζεται για να μην παρεξηγηθώ ότι εκμεταλλεύομαι αυτό το γεγονός για δική μου προβολή».