Χρυσή Αυγή: Παρουσιάζει υποψήφιους για Δήμο Αθηναίων, Πειραιώς και Περιφερειάρχη Αττικής

advertisement

Σε ανακοίνωση του κόμματος τονίζονται τα εξής: «Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Πειραιώς.

 

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση των συνδυασμών “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη” και “Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη” ήρθε η ώρα της Αττικής!

 

Την Παρασκευή 24/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς, Νοτίου Τομέα και Νήσων.

 

Το Σάββατο 25/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

 

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι».