Έβγαλαν την… αγγαρεία στην Τρίπολη οι αλλαγές του Ολυμπιακού

Το 4-0 του αγώνα στο “Καραϊσκάκης” έδωσε την ευκαιρία στις δυο ομάδες να παίζουν… ελεύθερα και επιθετικά. Ο Αστέρας πήρε… πιο ζεστά το ματς, είχε την κυκλοφορία της μπάλας (πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στους “ερυθρόλευκους” να κάνουν για πολύ ώρα το γνωστό του παιχνίδι) και είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Μουνάφο (5′, 22′).

 

Οι Πειραιώτες δεν περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και κάθε φορά που έβγαιναν μπροστά, γίνονταν απειλητικοί. Μάλιστα έφτασαν και αυτοί πολύ κοντά σε ένα γκολ, με τα σουτ των Φουστερ (12′) και Τσόρι Ντομίνγκες (18′). Το ημίχρονο “έκλεισε” με τους Αρκάδες να σκοράρουν με τον Ζησόπουλο (42′), που όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό, με τον Αστέρα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά να μην απειλεί την εστία του Μέγιερι. Οι δυο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και δυο από αυτές έκανα τη… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα βρήκε τον Σκέποβιτς, που μπήκε στη θέση του ανέτοιμου Μήτρογλου και τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Χουάνμα έκανε επιθετικό φάουλ στον Μέγερι, στο γκολ που πέτυχε στο 90′.