Πατέρας 8χρονου: Ήταν κλαμένος, κατακόκκινος από τα χαστούκια

advertisement

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας του 8χρονου αγοριού στην Άρτα ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του με εντολή του δασκάλου του.

 

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, ο εκπαιδευτικός ακινητοποίησε το 8χρονο παιδί της και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, να τον χαστουκίζουν ένας ένας, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

Ο πατέρας περιέγραψε το αποτρόπαιο περιστατικό σοκαρισμένος:

«Ο μικρός κατευθύνθηκε προς την πόρτα και εκείνη την στιγμή έδωσε εντολή ο δάσκαλος να σηκωθεί ένας συμμαθητής του και να τον χτυπήσει έτσι ώστε να κάτσει στο θρανίο. Μετά, πάλι με εντολή του δασκάλου, σηκώθηκαν πάλι δύο διαφορετικά παιδάκια και τον χτύπησαν και αυτά. “Ρίξτε του άλλη μία για να μην το ξανακάνει” τους είπε ο δάσκαλος χαρακτηριστικά. Τα παιδάκια το είδαν σαν παιχνίδι και η μία σφαλιάρα έγινε ξύλο. Η μητέρα του όταν πήγε να τον πάρει από το σχολείο, τον βρήκε κλαμένο έξω στα σκαλιά. Το παιδί της είπε ότι τον χτύπησαν τα παιδιά στην τάξη. Ήταν κατακόκκινος όπως μου τον περιέγραψαν στο πρόσωπο και συντετριμμένος. Πήγε η μάνα του μέσα στην τάξη για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η αίθουσα είχε αδειάσει και τυχαία βρήκε το δάσκαλο. Τον ρώτησε τι ακριβώς συνέβη, γιατί το παιδί ήταν χτυπημένο. Τότε ο δάσκαλος της είπε ότι εκείνος έδωσε εντολή να τον χαστουκίσουν. “Παραφέρθηκα και σου ζητάω συγνώμη” είπε  ο δάσκαλος χαρακτηριστικά. Δεν με απασχολεί το παρελθόν του κυρίου. Με απασχολεί μόνο τι συνέβη με το παιδί μου».