Ευχαριστίες Απόλλωνα στο φίλαθλο κοινό της Πάτρας

advertisement

Η διοίκηση του Απόλλωνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που ταξίδεψε στην Αθήνα και στάθηκε στο πλευρό των μελανόλευκων στον κρίσιμο αγώνα με τον Ηλυσιακό:

«Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ηλυσιακό. Η συμπεριφορά τους στις κερκίδες του γηπέδου ήταν υποδειγματική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, και η στήριξή τους έδωσε επιπλέον ώθηση στους παίκτες μας για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Απόλλωνα ευχαριστούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων το προηγούμενο Σάββατο, και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Διοίκηση του Απόλλωνα ζητάει από το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, καταρχήν στο επόμενο εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο Lusy Htl, αλλά και σε κάθε αγωνιστική και κοινωνική δράση που αναλαμβάνει, όπως έκανε συνέχεια και με συνέπεια μέχρι σήμερα. Ο Απόλλων είναι όλων».