Πάτρα: Πρόλαβαν τον ενοικιαστή του κυλικείου του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου πριν τα “σηκώσει”

advertisement

Tην ώρα που τα”σήκωνε” από το κυλικείο του Α΄Δημοτικού Νεκροταφείου εντοπίστηκε από ανθρώπους του Δήμου και έγινε σαματάς. Ο λόγος για τον πρώην ενοικιαστή του κυλικείου ο οποίος κατέληξε στο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν παρά τη σφράγιση του καταστήματος στην οποία είχαν προχωρήσει υπηρεσίες του Υγειονομικού και του Δήμου Πατρέων και παρά το γεγονός ότι ο Δήμος έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα για τη διαδικασία έξωσης και αποπληρωμής όλων των οφειλομένων, ο ιδιοκτήτης θεώρησε σκόπιμο να μεταφέρει αντικείμενα πολλά από τα οποία ανήκουν στον Δήμο Πατρέων.

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επί τόπου έφτασαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός καθώς και ο  νομικός σύμβουλος του Δήμου Φαίδωνας Κουλούρης που υπέβαλαν μήνυση με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η απομάκρυνση όλων των στοιχείων.

“Πρέπει να γίνει καταγραφή και να δούμε τι ανήκει σε ποιόν και τι χρωστάει ποιός σε ποιόν” ανέφερε παράγοντας του Δήμου σημειώνοντας ότι μπαίνει τέλος στην αυθαιρεσία.