Το ελληνικό γιαούρτι κατακτά το Χόλιγουντ

advertisement

Μπορεί στην Ελλάδα να σχηματίζουμε ουρές στα Frozen yogurt, ωστόσο στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς το κατάστημα “GoGreek Yogurt” που προσφέρει το κλασικό ελληνικό παραδοσιακό γιαούρτι με την πέτσα ή χωρίς σε διάφορες γεύσεις, είναι αυτό που κάνει πάταγο.

Όλο το Χόλιγουντ συχνάζει στο συγκεκριμένο κατάστημα που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2013, ενώ μια από τις πιο συχνές πελάτισσες είναι, σύμφωνα με τον “Τύπο της Κυριακής” η Κολομβιανή σέξι ηθοποιός, Σοφία Βεργκάρα.

Η Βεργκάρα ξετρελάθηκε με το Ελληνικό  έδεσμα, όταν το δοκίμασε για πρώτη φορά στην Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι! Από τότε που την χάνεις που την βρίσκεις, με ένα κεσεδάκι αγκαλιά κυκλοφορεί η ηθοποιός.
Η πλειονότητα του star system  δεν χρειάζεται ούτε 10 λεπτά για να φτάσει στο κατάστημα. Είμαστε σε πολύ κεντρικό δρόμο, ανάμεσα σε ιατρεία , κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής στα οποία είναι καθημερινοί πελάτες.

Το σημείο που εδρεύει το κατάστημα αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία του”, επισημαίνει ο Έλληνας ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Ελληνικό γιαούρτι” Τζόναθαν Γουίλιαμς Μαργαριτάκης που απολαμβάνει φυσικά την επιτυχία του τολμηρού εγχειρήματος.