Ταξίδι: Πως και που θα ζήσετε αξέχαστα Σαββατοκύριακα

advertisement

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε προορισμούς, όπως τα Τρίκαλα Κορινθίας, τη Μάνη, την ορεινή Αρκαδία, τα Τρίκαλα ή τα Ζαγοροχώρια
Τα Σαββατοκύριακα, αποτελούν την τέλεια αφορμή, να ξεκουραστούμε, να αναζωογονηθούμε, να γεμίσουμε τις βαλίτσες μας, με υπέροχες εικόνες και φυσικά να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας!

H Trésor, κάνει τις στιγμές μας μοναδικές, επιλέγοντας ξεχωριστά boutique hotels, που δεν προσφέρουν μία απλή διαμονή, αλλά με την εξυπηρέτηση, τις υπηρεσίες και το περιβάλλον τους, μας παρέχουν πλούσιες εμπειρίες, που μένουν αξέχαστες και μας κάνουν να θέλουμε να τα επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά!

H Trésor έχει επιλέξει για εσάς τους πιο όμορφους προορισμούς και τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία, για να ζήσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.
Με ελάχιστη διαμονή 2 διανυκτερεύσεων, αφεθείτε στην πολυτέλεια της στιγμής που σας παρέχουν τα ξενοδοχεία της & κάντε την κράτησή σας, από 70 € / διανυκτέρευση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε προορισμούς, όπως τα Τρίκαλα Κορινθίας, τη Μάνη, την ορεινή Αρκαδία, τα Τρίκαλα ή τα Ζαγοροχώρια.
www.tresorhotels.com