Επίθεση Σίμου Κεδίκογλου στον Αλέξη Τσίπρα

advertisement

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολλανδία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και τον κάλεσε να αποκαλύψει τους συμμάχους του, σημειώνοντας πως αν δεν το κάνει, θα το κάνει η κυβέρνηση για να γνωρίζουν οι Έλληνες με ποιους ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύουν

.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας έναν-έναν τους περιθωριακούς συμμάχους του στην Ευρώπη, πηγαίνει αύριο στην Ολλανδία για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος.

 

«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Επίσης αναρωτήθηκε πώς ονειρεύεται την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. «Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;» συμπλήρωσε.