Αυτή είναι η γλυκιά κομμώτρια που έκλεψε την καρδιά του υιού Παπανδρέου!

advertisement

Ο γιος του Γιώργου  Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ρομαντικός…

Ποια είναι όμως η εκλεκτή της καρδιάς του Ανδρέα Παπανδρέου; Σύμφωνα με το prismanews.gr, πρόκειται για την 27χρονη κρητικοπούλα Πωλίνα Πατραμάνη από τη Χερσόνησο.

Η Πωλίνα γνώρισε για πρώτη φορά τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 28 του Μάη το 2012, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2013. Ο έρωτας όμως ήταν κεραυνοβόλος και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες έως ότου η σχέση του επισημοποιηθεί.

Η Πωλίνα Πατραμάνη κατάγεται από τη Χερσόνησο, γι’ αυτό και ο αρραβώνας πρόκειται να γίνει εκεί με τον παραδοσιακό τρόπο σε σημείο αρκετά ρομαντικό και σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού.

Η όμορφη Πωλίνα εκτός από τον Ανδρέα Παπανδρέου λατρεύει και το βόλεϊ, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χερρονάσιο, ΓΑΣ Μεσαράς και Νίκη Αμαρουσίου.

Στο προφίλ της στο facebook δεν διστάζει να αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Ανδρέα, ενώ ήδη έχει και οικογενειακές φωτογραφίες.