Πάτρα: Τον Χρήστο Πατούχα επιλέγει για υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων ο ΣΥΡΙΖΑ!

advertisement

Τον επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτη Πολιτεία» Χρήστο Πατούχα προκρίνει ως υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ!

Ύστερα από μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε έως τις 4 τα ξημερώματα τα μέλη της Ν.Ε., με ψηφοφορία, κατέληξαν στην επιλογή Πατούχα, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν και τα ονόματα των Τάκη Γεωργακόπουλου, Νίκου Κοντοέ και Κώστα Σπαρτινού.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Άλφαβητα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105.3 η επιλογή του κ. Πατούχα και η σχετική απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα σταλούν για επικύρωση στις τοπικές οργανώσεις και φυσικά στην Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (ΡΑΠ) που πρόκειται να συνεδριάσει απόψε.

Στην ψηφοφορία της Νομαρχιακής Επιτροπής (η συνεδρίαση έγινε απόντων των δυο βουλευτών Μαρίας Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου) η πρόταση υπέρ του Χρήστου Πατούχα συγκέντρωσε συνολικά 17 ψήφους.

Πλέον, μετά την γνωμοδότηση των τοπικών οργανώσεων και φυσικά της ΡΑΠ θα φανεί αν τελικώς ο κ. Πατούχας θα είναι και ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα στις εκλογές του Μαϊου.