Πάτρα: Μια σακούλα πατάτες η λεία της ληστείας σε πελάτη έξω από το “Lidl”

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Μια σακούλα γεμάτη πατάτες αφαίρεσαν από πελάτη έξω το σούπερ μάρκετ “Lidl” στην περιοχή των Ιτεών άγνωστοι που επέβαιναν σε ένα λευκό seat Ibiza. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ο ένας από τους δυο δράστες έφερε όπλο.

Πρώτη Ενημέρωση: Νέα ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας.

Θύμα κλοπής έπεσε σήμερα το πρωί στις 10: 30 Πατρινός ο οποίος καθώς έβγαινε από το πολυκατάστημα “Lidl” στην Παραλία Πατρών τον πλησίασαν δυο άτομα και με γρήγορες κινήσεις τον έκλεψαν. Μόλις ο πατρινός αντιλήφθηκε τις κινήσεις των νεαρών άρχισε να φωνάζει και οι δράστες επιβιβάστηκαν σε λευκό seat Ibiza και τράπηκαν σε φυγή .

Αμέσως άρχισε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία οι οποίοι αρχικά εντόπισαν το Ι.Χ. στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ο δράστης με το λευκό seat μπήκαν στην οδό Αγ. Ιωάννη Πράτσικα και έπειτα στην Αράξου και εκεί εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς. Εκεί χάθηκαν στα στενά της οδού Μίνωος με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους. Το θύμα μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο ένας δράστης έφερε πιστόλι.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από 9 μέρες τρία άτομα που επέβαιναν σε λευκό seat Ibiza είχαν διαρρήξει οικία στα Βραχνέϊκα έγιναν όμως αντιληπτοί από τους γείτονες και τράπηκαν σε φυγή . Και τότε είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η ΕΛ.ΑΣ. χωρίς όμως αποτέλεσμα