Δείτε το Βίντεο-Πάτρα: Δυο νεκροί σε τροχαίο στα Καμίνια- Αδέλφια από την Ηλεία τα θύματα

advertisement

Νεότερη Ενημέρωση: Δύο αδέλφια από το Καπελέτο Ηλείας είναι οι νεκροί του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος το Καμινίων. Πρόκειται για τα αδέλφια, Δημήτρη και  Καλλιόπη Καστελιώτη 55 και 59 ετών αντίστοιχα, που τραυματίστηκαν θανάσιμα μετά την μοιραία σύγκρουση του Ι.Χ αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν με νταλίκα.

Στο τραγικό συμβάν, έρχονται να προστεθούν οι πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Πληροφορίες θέλουν ο οδηγός της νταλίκας να υποστηρίζει πως πως κινείτο στο ρεύμα από Πάτρα προς Πύργο όταν προπορευόμενο όχημα άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς. Στην προσπάθεια του να το αποφύγει, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η σύγκρουση με το όχημα του άτυχου ανδρόγυνου από την Ηλεία.

Νεότερη Ενημέρωση: Μετωπική φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες πως ήταν η σύγκρουση του Ι.Χ αυτοκινήτου με την νταλίκα, που σημειώθηκε πριν από περίπου μια ώρα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Καμινίων και οδήγησε στον θάνατο δυο άτομα – έναν άνδρα και μια γυναίκα – που επέβαιναν σε αυτό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες  Ι.Χ που εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Πάτρα, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε διερχόμενη νταλίκα.

Η νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα πάνω σε αυτή να πέσει το μοιραίο Ι.Χ που ακολουθούσε και  έμελλε να γίνει ο “τάφος” για τους επιβάτες του.

Πρώτη Ενημέρωση: Δυο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου στο κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών στο ύψος των Καμινίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν Ι.Χ συγκρούστηκε με νταλίκα. Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης τα αίτια της οποίας παραμένουν ακόμα άγνωστα, τα δυο άτομα που επέβαιναν στο Ι.Χ εγκλωβίστηκαν, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους όμως ήταν ήδη αργά.