Πάτρα: Τέλος εποχής για τον Μ. Αγγελάκα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος

advertisement

Προς αποχώρηση φαίνεται πως “οδεύει”ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Μανώλης Αγγελάκας από την Πάτρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίζεται ως “φαβορί” για την θέση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες στη θέση του κ. Αγγελάκα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Διδασκάλου προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία.

Φήμες θέλουν πίσω από την αποχώρηση Αγγελάκα να βρίσκεται ο Πέτρος Τατούλη, καθώς φαίνεται να σχετίζεται με ενδεχόμενο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πολιτικές πηγές, ο κ. Αγγελάκας ασκούσε ιδιαίτερα αυστηρό έλεγχο στον κ. Τατούλη, όπως και ο ίδιος είχε αναφέρει και ενημερώσει τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που όπως φαίνεται, είχε δυσαρεστήσει τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Πληροφορημένες πηγές δηλώνουν πως οι δυο άνδρες δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δώσει το χρίσμα στον κ. Τατούλη και για αυτό απομακρύνθηκε από τη θέση του ο Μανώλης Αγγελάκας.