Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού χορεύουν για τη “Νόστιμη Γη”

advertisement

Τις γεύσεις μπορεί να τις έβαλε ο Βασίλης Καλλίδης το περασμένο Σάββατο στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, αλλά το κέφι έβαλαν για άλλη μια φορά τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και το αποτέλεσμα των γυρισμάτων της “Νόστιμης Γης” του Άλφα μετατράπηκαν σε ένα υπαίθριο γλέντι “αναγκάζοντας” τον γνωστό σεφ-παρουσιαστή να αφήσει τα μαγειρέματα και να πιάσει την μηχανή του για να αποθανατίσει το κέφι και την λεβεντιά των Καλαβρυτινών.

Τόσο ο Βασίλης Καλλίδης όσο και ολόκληρη η αποστολή του τηλεοπτικού συνεργείου του Άλφα δήλωσαν ενθουσιασμένοι  τονίζοντας ότι οι Καλαβρυτινοί με την παραμικρή αφορμή στήνουν μια τέλεια εκδήλωση και που όπως μας είπαν ακόμα και να την είχαν προγραμματίσει, τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα είχε.

Μάλιστα ο παρουσιαστής – σεφ που στα σχέδιά του έχει και μια αντίστοιχη εκπομπή στην Πάτρα εξέφρασε την επιθυμία του στον πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινoύ Θανάση Φραντζή να τον έχει δίπλα του και εκεί, δηλώνοντας πλέον fun των Καλαβρυτινών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Φραντζής, η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου ευχαρίστησαν τον Βασίλη Καλλίδη και την αποστολή του Άλφα προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα ανανεώνοντας το ραντεβού και σε άλλες εκδηλώσεις.

Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή εκδήλωση που διαφημίζει τον τόπο μας με γεύσεις, αρώματα, κέφι και πολύ λεβεντιά!!!

Η Εκπομπή θα προβληθεί μέσα στον Φεβρουάριο.