Αμαλιάδα: Φυλάκιση 23 ετών σε αλλοδαπό για ληστείες και απόπειρα βιασμού στην Πάτρα

advertisement

Κάθειρξη 23 ετών και πέντε μηνών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, σε έναν 32χρονο αλλοδαπό από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, ληστείες κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη κλοπή, αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη διαμονή στη χώρα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 32χρονος τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα στην περιοχή της Πάτρας, το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο του 2013 έως και τις 26 Ιουνίου 2013, οπότε και συνελήφθη από τις Αστυνομικές αρχές, οπότε και προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Χθες στο Δικαστήριο, μεταξύ των άλλων μαρτύρων που κατέθεσαν, ήταν και μία 82χρονη από την Πάτρα την οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο επεχείρησε να βιάσει ο 32χρονος όταν μπήκε μέσα στο σπίτι της με σκοπό τη ληστεία. Για τις παραπάνω πράξεις το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 23 έτη και πέντε μήνες και ο 32χρονος πήρε εκ νέου το δρόμο για την φυλακή. Συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ήταν ο δικηγόρος της Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Πηγή: patrisnews.gr