Γ. Νταβρής: “Τραβεστί αντιμνημονιακός ο Νικολόπουλος – Να παραιτηθεί ο Καμμένος”!

advertisement

Η διαγραφή του Γιώργου Νταβρή από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή Αχαΐας, ο οποίος επιτέθηκε κατά του Πάνου Καμμένου και των επιλογών του.

«Είχα πιστέψει σε ένα δημοκρατικό κι όχι σε ένα νεοαρχηγικό κόμμα. Νοιώθω πια ότι βρίσκομαι σε μια παραγωγική ελευθερία», ανέφερε με σαφείς αιχμές κατά του πρώην αρχηγού του, Πάνου Καμμένου, ο κ. Νταβρής μετά την γνωστοποίηση της διαγραφής του.

Παράλληλα, ο βουλευτής Αχαΐας χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο που συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ. Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις τον χαρακτήρισε «τραβεστί αντιμνημονιακό που εισέβαλε με την άδεια του Πάνου Καμμένου στο σπίτι των ΑΝΕΛ».

Ο κ. Νταβρής που πολιτεύεται στην Αχαΐα, όπως και ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε: «Δεν φοβήθηκα για την έδρα στην Αχαΐα, αλλά έστω και μια σταγόνα μνημονιακής βρωμιάς αν πέσει στην προσπάθεια αυτή τότε θα χαθεί».

Σε άλλες δηλώσεις του αργότερα στον ΑΝΤ1 ο κ. Νταβρής υποστήριξε ότι το πρόβλημα στους Ανεξάρτηρους Έλληνες είναι πως «ο κ. Καμμένος νομίζει ότι είναι ένα κόμμα το οποίο του ανήκει».

Κατηγόρησε ακόμη τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «δεν ακούει και έχει συμπεριφορές οι οποίες απάγουν από αυτά που λέγονται».

Σύμφωνα με τον κ. Νταβρή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει να πάνε άμεσα σε έκτακτο συνέδριο αφού ο κ. Καμμένος παραιτηθεί από τη θέση του.