Γιατί «πάγωσαν» οι σχέσεις Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου

advertisement

Εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν «παγώσει». Όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης: «οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του (σ.σ. του Ηλία Κασιδιάρη) με τον κ. Μιχαλολιάκο δεν ήταν όπως ήταν πριν από την προφυλάκιση του «αρχηγού». Έχουν ψυχρανθεί».

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κρίση στη σχέση Κασιδιάρη – Μιχαλολιάκου προκλήθηκε γιατί φαίνεται πως ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν είναι ικανοποιημένος με τη λειτουργία του κόμματος από την προφυλάκισή του και μετά.

 

Click4more: Στο ίδιο κελί Γερμενής και Ηλιόπουλος – Τι ζήτησαν μόλις έφτασαν στις φυλακές Κορυδαλλού «Θέλει περισσότερη δράση (δηλαδή διαμαρτυρίες, πορείες κτλ.), πράγμα που δεν γίνεται», αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης και συνεχίζει: «προχθές έξω από τον Άρειο Πάγο μπόρεσε να συγκεντρώσει (παρά την κινητοποίηση που έκανε) μόνο μερικές δεκάδες άτομα, τα περισσότερα των οποίων ήταν συγγενείς των προφυλακισμένων».

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επισκεφτεί τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή, αλλά δεν του επιτρέπεται να δει κανέναν από τους προφυλακισμένους της Χρυσής Αυγής αφού δεν είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Την περασμένη Κυριακή, εξάλλου, προσπάθησε να επισκεφτεί τους Γερμενή και Ηλιόπουλο στο κρατητήρια της ΓΑΔΑ αλλά πάλι έφαγε… πόρτα.