Διεγράφη ο Αχαιός βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Γ. Νταβρής- Απίστευτη δήλωση μετά τη διαγραφή του: Ημουν σε αποστολή του ΟΗΕ «Οργάνωση Ημερησίων Εκδρομών»

advertisement

Με μια απίστευτη δήλωση απάντησε ο διαγραφείς από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιώργος Νταβρής στον Πάνο Καμμένο.

Σε δήλωσή του στο enikos.gr o βουλευτής Αχαΐας υποστήριξε πως δεν ήταν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, λέγοντας ειρωνικά: «Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου».

 

Προηγουμένως ο Πάνος Καμμένος είχε τονίσει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προχωρούν ενωμένοι με μόνη απώλεια, αυτή του κ. Νταβρή, «ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του»’

Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος έλαβε την απόφαση να διαγράψει από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή μιας και δεν προσήλθε στη συνεδρίαση χωρίς καμία επίσημη δικαιολογία.

Ήταν μία θυελλώδης συνεδρίαση, η οποία διήρκησε περισσότερες από 4 ώρες, αλλά στο τέλος δείχνουν πως οι διαφορές γεφυρώθηκαν.

Ο κ. Νταβρής ήταν ανάμεσα στους βουλευτές οι οποίοι έστειλαν επιστολή στον Πάνο Καμμένο και του ζητούσαν να προηγηθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου. Το αίτημα όμως δεν έγινε αποδεκτό από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.