Το ίδιο κελί μοιράζονται Γερμενής και Ηλιόπουλος στον Κορυδαλλό

advertisement

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι βουλευτές της Χ.Α. Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος μεταφέρθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου ν’ ακολουθήσουν την τύχη του αρχηγού τους και των άλλων βουλευτών, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.

Η διεύθυνση των φυλακών Κορυδαλλού, τους ενημέρωσε ότι θα συγκατοικήσουν στο κελί με τον αριθμό 7 το οποίο βρίσκεται δίπλα στο…. μονόκλινο του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού, και στο δίκλινο που συγκατοικούν οι αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς.

Οι δυο νέοι «ένοικοι» του Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ζήτησαν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά μόνο μια τηλεόραση η οποία θα τοποθετηθεί στο κελί τους. Άλλωστε ξέρουν ότι πολλά θα ειπωθούν αυτές τις ημέρες στα δελτία ειδήσεων και στις εκπομπές. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φάνε από το φαγητό της φυλακής – που μάλλον είναι όσπριο – αφού δεν πρόλαβαν να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους συγγενείς τους.

Η μεταφορά των δυο βουλευτών έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσα σε 10 λεπτά από την Γ.Α.Δ.Α στον Κορυδαλλό. Ο τρίτος προφυλακισθείς βουλευτής, Στάθης Μπούκουρας μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου.

Τα προηγούμενα 24ωρα από την στιγμή που αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, του Γιώργου Γερμενή και του Στάθη Μπούκουρα, έκαναν την εμφάνισή τους στην Γ.Α.Δ.Α συγγενικά τους πρόσωπα και αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Ηλιόπουλος αρνήθηκε το φαγητό που του προσέφεραν και του έφερε η μητέρα του σπιτικό αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Πηγή: newsit.gr