Πάτρα: Παρουσίαση του έργου του ερευνητή-συγγραφέα Γιώργου Πασχαλίδη

advertisement

Από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας Πρόνοιας, γίνεται γνωστό, ότι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του έργου του ερευνητή  και συγγραφέα  Γιώργου Πασχαλίδη στο ξενοδοχείο Αστήρ. 

Η εκδήλωση τελείται  υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας και της 6ης Διοίκησης  Υγειονομικής Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Πασχαλίδης  έχει μελετήσει τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος και έχει κάνει τη μοναδική στο χώρο των επιστημών ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων, tri-anthropo-type Paschalidis . Την ανακάλυψη του αυτή την μεταφέρει μέσα από τα 6 βιβλία του, τα οποία έχουν γίνει best-sellers  στην Ελλάδα. Η επιστημονική κοινότητα Ελλάδας και εξωτερικού  έχει υποδεχθεί με θέρμη την ανακάλυψη tri-anthropo-type Paschalidis και έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια ιατρικής (Ν. Ορλεάνη, Αμβούργο, Μόσχα), εκπαίδευσης (Μαδρίτη, Λονδίνο), επιχειρηματικότητας (Πεκίνο), αθλητισμού (Αθήνα, Λευκωσία) κ.α.  Η εργασία του βρίσκεται στην παγκόσμια Βιβλιοθήκη της Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας ICERI.

Έχει βραβευτεί  με το ΙΧ Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca ” 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος για την προσφορά του στον άνθρωπο και στην επιστήμη. Η ανακάλυψή του αφορά όλους του τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (υγεία, ανθρώπινες σχέσεις, εκπαίδευση, αθλητισμό, επιχειρηματικότητα, επαγγελματικό προσανατολισμό ) και προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο.