Αλέξης Κούγιας: “Σκληρή η απόφαση για τον Στάθη Μπούκουρα”

advertisement

«Σκληρή» χαρακτήρισε την κρίση για τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα, ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις στις οποίες προέβη, αμέσως μετά την ανακοίνωση, για την προφυλάκιση του Βουλευτή.

«Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη. Εύχομαι να μη συμβαίνει αυτό, γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία. Όταν καταρρέει η Δικαιοσύνη, καταρρέουν τα πάντα» σημείωσε ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι, ο εντολέας του ρωτήθηκε από τις ανακρίτριες, για άλλους ανθρώπους – μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για τους συγκατηγορουμένους συναδέλφους του, ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ότι, δε γνωρίζει και αποδοκιμάζει οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες.

«Σέβομαι την απόφαση αλλά είμαι υποχρεωμένος να το πω. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους κατηγορουμένους, εδώ πάντως δεν ισχύει ό,τι ισχύει για άλλες υποθέσεις. Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια» πρόσθεσε.

Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε “ατυχή” τη διαδικασία και τόνισε ότι, είναι βέβαιος πως, ο εντολέας του στο δικαστήριο θα απαλλαγεί.