Τα UFO ακύρωσαν τις πτήσεις!

advertisement

Οι επιβάτες των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Βρέμης ταλαιπωρήθηκαν αρκετά όταν οι πτήσεις τους άλλαξαν ώρες αναχώρησης ενώ μία ματαιώθηκε. Μάλιστα, όταν άκουσαν τη δικαιολογία δεν μπορούσαν να πιστέψουν την ατυχία τους.

 

 

Ένα UFO μπήκε στον εναέριο χώρο του αεροδρομίου και δεν μπορούσε να απογειωθεί ή να προσγειωθεί αεροπλάνο από τις 16.30 έως τις 21.30 τοπική ώρα στη Βρέμη.

 

Μόλις εντοπίστηκε αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο απογειώθηκε ελικόπτερο της αστυνομίας ώστε να ανιχνεύσει τον ουρανό και να εντοπίσει τι ακριβώς ήταν αυτό που προκαλούσε χάος στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, παρά την έρευνα οι Αρχές επιμένουν ότι δεν κατάφεραν να πιστοποιήσουν περί τίνος επρόκειτο.

 

Εκπρόσωπος του Γερμανικού Εναέριου Ελέγχου δήλωσε στον Weser Kurier: “Διέθετε φυσιολογικά φώτα, κόκκινο και πράσινο και φώτα πλοήγησης και στις δύο πλευρές”.

 

Αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε στην ίδια εφημερίδα ότι το αντικείμενο πέταξε πάνω από το σπίτι του τέσσερις φορές. “Έμοιαζε με αεροπλάνο, είχε φώτα αλλά έκανε πολύ μεγαλύτερο θόρυβο”.

 

Πτήση από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έπρεπε να ακυρωθεί ενώ μία ακόμη από το Μόναχο άλλαξε προορισμό και αεροδρόμιο προσγείωσης

 

ΠΗΓΗ: MIRROR