Βίντεο & Φώτο – Πάτρα: Ένταση στην τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο “Τεμπονέρα”- Αναρχικοί γιουχαΐσαν εκπροσώπους κομμάτων και φορέων

advertisement

Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο του Δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημάρα, Θεοφάνη Μασσαρά να καταθέσει στεφάνι, κατά την διάρκεια της τελετής μνήμης με αφορμή την μαύρη επέτειο των 23 ετών από την δολοφονία του καθηγητή Μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μνημείο “Τεμπονέρα” που βρίσκεται στο ομώνυμο σχολικό συγκρότημα στην πλατεία Βουδ στην Πάτρα.

Ανάλογη αντίδραση που συνοδεύτηκε από γιουχαΐσματα εκδήλωσαν οι αναρχικοί και στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ της ΔΗΜΑΡ και τους Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

 

Η χήρα Τεμπονέρα μαζί με τα δυο παιδιά του αδικοχαμένου καθηγητή για ακόμα μια χρονιά βρέθηκαν στο ετήσιο Μνημόσυνο, τιμώντας με τον δικό τους τρόπο τον άνθρωπο τους που τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή.
Πλήθος κόσμου συμμετέχει στην πορεία που πραγματοποιήθηκε απόψε στο κέντρο της Πάτρας . Η πορεία ξεκίνησε από το σχολικό συγκρότημα “Τεμπονέρα” στην πλατεία Βουδ για να καταλήξει μέσω της οδού Κορίνθου στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.