Παραλία Πατρών: Ληστεία στο σούπερ-μάρκετ “Κρόνος”- Δεύτερο χτύπημα μέσα σε ένα μήνα!

advertisement

Ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι στο σούπερ μάρκετ Κρόνος στην οδό 25ης Μαρτίου 12 στην Παραλία Πατρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άνδρας κρατώντας μαχαίρι, μπήκε στο κατάστημα και απειλώντας το προσωπικό αφαίρεσε τις εισπράξεις και τράπηκε σε φυγή με δίκυκλο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Να σημειώσουμε πως το σημερινό περιστατικό ληστείας με στόχο το σούπερ μάρκετ “Κρόνος” είναι το δεύτερο που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στην γνωστή αλυσίδα καταστημάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, ένοπλη ληστεία και μάλιστα με τραυματισμό πολίτη, σημειώθηκε στο κατάστημα “Κρόνος” στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου λίγο πριν το κλείσιμο.

Τότε ο ένοπλος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ. Τις φωνές της γυναίκας άκουσε περαστικός γνώστης πολεμικών τεχνών που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη ο οποίος τελικά συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο. Προηγουμένως είχε πυροβολήσει για εκφοβισμό, τραυματίζοντας ωστόσο ευτυχώς ελαφρά πελάτη του σούπερ μάρκετ.

Η σύλληψη του δράστη αποκάλυψε την ύπαρξη οργάνωσης των “φαντάρων-ληστών” που οργάνωναν ληστείες σε καταστήματα στην πόλη των Πατρών.

Δυο από τους συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακισθεί, ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.