Μεσολόγγι: Βαρύ το πένθος για την 23χρονη φοιτήτρια!

advertisement

Η 23χρονη Μεσολογγίτισσα Ειρήνη Τριανταφύλλου είναι η μια εκ των δύο επιβατών του τραγικού λεωφορείου που έχασαν την ζωή τους χτες το μεσημέρι μετά την σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα.

Η Ειρήνη, φοιτήτρια του ΑΠΘ, μετέβαινε όπως και άλλοι φοιτητές στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο λεωφορείο. Δυστυχώς η νεαρή κοπέλα όπως και μια συνομήλική της από το Αγρίνιο είχαν τραγικό θάνατο καθώς κάθονταν στις πρώτες θέσεις και ήταν οι πρώτες που χτύπησαν από το τρακάρισμα.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας κλήθηκαν χτες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και μόλις έφθασαν αναγνώρισαν την κόρη τους. Αμέσως η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην πόλη καθώς επρόκειτο για μια πολύ γνωστή και αγαπητή κοπέλα από μια εξαιρετική οικογένεια.

Και για εμάς, την οικογένεια της ΑΙΧΜΗΣ, η οδύνη είναι μεγάλη καθώς επρόκειτο για μια τακτική συνεργάτρια της εφημερίδας εδώ και πολλά χρόνια, ένα χρυσό κορίτσι που χάθηκε άδικα, θυσιασμένη στον Μολώχ της ασφάλτου.

Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει κουράγιο στους γονείς, τον αδελφό της, τους συγγενείς και όλους τους κοντινούς ανθρώπους που αυτές τις ώρες βιώνουν ένα δράμα.

Πηγή:aixmi-news.gr