Γαλλία: Δημοσιογράφος ντύθηκε ιερέας για να μπει στο δωμάτιο του Σουμάχερ!

advertisement

Ένας γερμανός δημοσιογράφος, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει αποκλειστικότητα με κάθε τρόπο, δεν δίστασε να μεταμφιεστεί σε ιερέα για να μπει στο δωμάτιο της εντατικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο, Μίκαελ Σουμάχερ!

Η ταυτότητα του δημοσιογράφου, που δεν σεβάστηκε τη μάχη για τη ζωή που δίνει ο Σουμάχερ, και το μέσο στο οποίο εργάζεται δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο δημοσιογράφος φόρεσε ράσα, και κατόρθωσε να προσεγγίσει την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου στην Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται ο 44χρονος επτάκις πρωταθλητής της F1, ωστόσο η ασφάλεια του νοσοκομείου τον αντιλήφθηκε εγκαίρως και τον εκδίωξε από την κλινική.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος του αθλητή, Σαμπίν Κεμ (κάτω φωτό). «Δεν περίμενα ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε η Κεμ.

Ο Σουμάχερ είναι σε τεχνητό κώμα, δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η υγεία του είναι ακόμη σε εύθραυστη κατάσταση, ωστόσο ο οργανισμός του είναι δυνατός και αντιδρά θετικά στις χειρουργικές επεμβάσεις.