Πάτρα: Προπηλάκισαν τον Ανδρέα Τζουραμάνη κάτοικοι της Ξερόλακκας

advertisement

Αφορμή για τους προπηλακισμούς αυτούς, έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπήρξε η απουσία του κ. Τζουραμάνη από την κρίσιμη ψηφοφορία, κατά την οποία διαπιστώθηκε ισοψηφία, με συνέπεια το θέμα να εγκριθεί με τον υπολογισμό ως διπλής της ψήφου του προέδρου του Σώματος, Κων. Μπουρδούλη (κατά τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό).

Θεωρώντας, λοιπόν, ότι ο Ανδρέα  Τζουραμάνης διευκόλυνε με τη στάση του τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Δημαρά, κάποιοι εκ των κατοίκων τού επιτέθηκαν φραστικά με πολύ άγριες διαθέσεις.

 

Όσο για τη δική του απουσία από την κρίσιμη ψηφοφορία, ο κ. Τζουραμάνης εξήγησε, μιλώντας στο patratora.gr, ότι ήθελε να φανεί συνεπής προς τα όσα ο ίδιος επανειλημμένα έχει πει και διακηρύξει (ότι τάσσεται υπέρ της κατασκευής εργοστασίου και της χωροθέτησης ΣΜΑ και υπέρ του «λουκέτου» στην Ξερόλακκα το συντομότερο δυνατόν, εφόσον, όμως, έχουν προηγηθεί τα άλλα δύο βήματα).

«Δεν θα πάρω ποτέ τα λόγια μου πίσω, όποιο αντίκτυπο κι αν έχουν αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας ότι γνώμονάς του θα είναι πάντα το συμφέρον της πόλης στο σύνολό της κι όχι το προσωπικό του ή της παράταξής του ούτε κάποιων «μεμονωμένων» ομάδων κατοίκων.