Πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στο πρωτάθλημα Βόλεϊ των εφήβων αναδείχτηκε η Ε.Α.Π.

advertisement

Mετά από ένα συναρπαστικό τελικό στο Βραχάτι, νικώντας με 3-2 σετ τον Παμβοχαικό στον τελικό του Final-4 αποζημιώνοντας τους παριστάμενους φιλάθλους για το θέαμα επί δύο περίπου αγωνιστικές ώρες αλλά και την παρατεταμένη αγωνία τους για τον νικητή.

Η ομάδα του Αντώνη Γεράνιου ήταν καλύτερη στα κρίσιμα σημεία και με «όπλα» το σερβίς και την υποδοχή, πήρε τo ται-μπρεικ με 15-12, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη και πανηγύρισε όχι μόνο την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και το «εισιτήριο» για τον πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ε.Α.Π. – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: (25-16, 23-25, 26-24, 25-22, 15-12)

Οι ομάδες αγωνίσθηκαν με τους:

Ε.Α. Πατρών (Γεράνιος):Τσαρκατόγλου, Δρακόπουλος Ε, Κανελλόπουλος, Μπουρόλιας, Αλεξόπουλος, Καραμπέρης, Δρακόπουλος Η, Γεράνιος, Καραγεώργος (λ), Λάτσης, Μακρυγιάννης, Κάβουρας.

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ:Ηλιού Κ., Γεωργίου, Ζήση, Σπυράκο, Ηλιού, Π, Σαλωνίτη, Λολίτσα, Γαμβρούλη, Μπόσγα, Χριστοδούλου, Αργυρόπουλο και Παναγιωτόπουλο.

Η Ε.Α. Πατρών στην φάση των ημιτελικών αντιμετώπισε τον Γ.Σ. Σπαρτιατικό και επικράτησε με 3-1 σετ. εμφανώς ανώτερη του Σπαρτιατικού, παρόλο που δεν είχε βρεθεί σε κακή αγωνιστική μέρα.

Τα σετ του αγώνα μεταξύ των ομάδων Ε.Α.Π. – Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

(25-12, 25-18, 19-25, 25-17).

Οι ομάδες αγωνίσθηκαν με τους:

Ε.Α. Πατρών (Γεράνιος):Τσαρκατόγλου, Δρακόπουλος Ε, Γεωργιόπουλος, Καραμπελέσης Π, Λάτσης, Κανελλόπουλος, Μπουρόλιας, Αλεξόπουλος, Δρακόπουλος Η, Γεράνιος, Καραμπέρης, Καραγεώργος (λ).

Γ.Σ. Σπαρτιατικός (Ρηγάτος):Δρακάκης, Παναγιωτόπουλος, Καίτσιας, Παπαιωάννου, Καραγιαννάκος, Μουστάκης, Ρετσίνας, Μπάσος, Ρηγάτος και Αλατσάς.