Της έδωσαν ναρκωτικά και την βίασαν;Δολοφονία ο θάνατος της 17χρονης;

advertisement

Μεγάλες διαστάσεις αναμένεται να πάρει ο θάνατος μίας 17χρονης κοπέλας. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο δύο άτομα να της έδωσαν με το ζόρι ναρκωτικά και να την κακοποίησαν.

Το κορίτσι, από ένα διαμέρισμα στην Ηλιούπολη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιό της Βούλας, όπου την άφησε ένας νεαρός. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 17χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια έφυγε από το νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε πάρει ναρκωτικά και είχε κακοποιηθεί ενώ οι οικείοι του λένε ότι δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο και έναν 37χρονο που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η νεαρή κοπέλα είχε έρθει με τους γονείς της στην Αθήνα, όπου έμεναν σε ένα φιλικό σπίτι τις ημέρες των γιορτών. Την περασμένη Πέμπτη πήγε στην Ηλιούπολη, στο σπίτι ενός άνδρα, τον οποίο γνώριζε μόνο μέσω του facebook.

Στο σπίτι υπήρχε και ένας φίλος του, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά. Οι δυο άνδρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ λέγοντας πως η κοπέλα λιποθύμησε, ωστόσο η 17χρονη ήταν σε κόμμα και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι γονείς της δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους, ενώ έχει γίνει παραγγελία για τοξικολογική εξέταση, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκαν δυο χρησιμοποιημένες σύριγγες ηρωίνης.

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ερωτική πράξη φύση και παρά φύση, με το ενδεχόμενο του βιασμού να παραμένει ανοιχτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο άνδρες, αφού κάλεσαν το ΕΚΑΒ, εξαφανίστηκαν, ωστόσο εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν. Μέχρι στιγμής, ο ένας άνδρας υποστηρίζει μόνο ότι ήταν φίλοι με την αδικοχαμένη κοπέλα για πολλά χρόνια.