Συνέντευξη Τύπου: Νέα Κηφησιά – Απόλλων Πάτρας

advertisement

Ο Νίκος Βετούλας ήταν εμφανώς απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου και ιδιαίτερα καυστικός προς τους παίκτες του, αλλά και προς τον εαυτό του.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς και τη Νέα Κηφισιά. Δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο στην τρίτη περίοδο κι εκεί κρίθηκε το ματς. Αυτή είναι ευθύνη δική μου, γενικά ότι γίνεται στην ομάδα και συνολικά  η εικόνα μας που ήταν τραγική, βαραίνει πάντα τον προπονητήγ. Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο, θα μπορούσα να πω ότι είναι τελικός, αν και δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς ήταν μονολογος της Κηφισιάς, και αδικείται από το τελικό σκορ η Κηφισιά. Κι ίσως να ήταν καλύτερα για μας να χάσουμε μεγάλη διαφορά. Για να καταλάβουν όλοι στην ομάδα πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα κι αν δεν έχεις βοήθεια απ’ όλους τους παίκτες δεν μπορείς να πετύχεις κάτι. Στο δεύτερο μέρος ξυπνήσαμε αργά, όταν ξεκινάς δεχόμενος σερί 11-0 θα χάσεις με 40 πόντους, όπως θα έπρεπε να είχαμε χάσει».

Ο Ανδρέας Πελεκούδας τηρουμένων των αναλογιών ήταν ο καλύτερος του Απόλλωνα και εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου. «Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, ήμασταν πολύ άστοχοι και στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν τα λόγια του νεαρού σέντερ.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παπαθεωδόρου είπε ότι συμφωνεί με το Κόουτς Νίκο Βετούλα, πως τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο 10λεπτο
Πήραμε διαφορά και μπορέσαμε να την κρατήσουμε μέχρι τέλους

Αυτή τη στιγμή δεν λέει κάτι το αν έχουμε δυο συνεχόμενες νίκες, πριν από ένα μήνα ο Απόλλων είχε 4-2 και εμείς 2-4 το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, όχι από μήνα σε μήνα, αλλά από αγωνιστική σε αγωνιστική