Δολοφονική απόπειρα εναντίον επιχειρηματία

advertisement

Τον χάρο με τα μάτια του είδε το μεσημέρι του Σαββάτου ο γνωστός επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας ο οποίος διατηρεί την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ΜΕΚΟ cars επί της λεωφόρου Ποσειδώνος 1 στον Άλιμο.

Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μία μηχανή τύπου enduro προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ σε βάρος του επιχειρηματία, προκαλώντας υλικές ζημιές. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τους πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε από το κατάστημά του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μαζί του ήταν κι ένα στέλεχος του Ολυμπιακού.

«Γύρω στις 12.45 μία μηχανή με δύο αγνώστους πλησίασαν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και άρχισαν να πυροβολούν. Προκάλεσαν ζημιές στο μαγαζί αλλά ευτυχώς ο επιχειρηματίας δεν τραυματίστηκε σοβαρά»

Ανταπέδωσε τα πυρά

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το σοκ που υπέστη από την επίθεση, βρήκε τη δύναμη να τραβήξει δικό του όπλο – το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια – και να απαντήσει στους πυροβολισμούς που δεχόταν.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, μάρτυρες που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό ανέφεραν ότι από τα πυρά που εξαπέλυσε ο επιχειρηματίας κατάφερε να τραυματίσει έναν από τους δύο δράστες. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία για το αν όντως έχουν τραυματιστεί οι δράστες.