Ενα μεγάλο πάρτι θα είναι το “Dancing” αυτής της Κυριακής!

advertisement

Το “Dancing with the stars” ακολουθεί τους γιορτινούς ρυθμούς και ετοιμάζει για τους τηλεθεατές κι αυτή την Κυριακή, ένα Live γεμάτο υπέροχες εκπλήξεις!

 

Το διάσημο Latvian National Opera Ballet χορεύει στο πλατό αποσπάσματα από τη γιορτινή παράσταση «Καρυοθραύστης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Βadminton και μαγεύει θεατές κάθε ηλικίας.

 

Αλλά και η Νικολέττα Καρρά, έρχεται ως guest, για πρώτη φορά στο “Dancing with the stars” και παρουσιάζει μια μοναδική χορογραφία.

 

Όσο για τα 6 ζευγάρια που διαγωνίζονται, σε αυτό το Live καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Γιατί όποιος από τους συμμετέχοντες αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει ασυλία για το επόμενο Live, στις 5 Ιανουαρίου. Ποιος από όλους θα καταφέρει να “μαγέψει” με τη χορογραφία του την κριτική επιτροπή και να κερδίσει το σημαντικό δώρο της ασυλίας, θα το μάθουμε την Κυριακή το βράδυ.

 

Ακόμα, οι διπλοί χοροί για τους παίκτες… ξεκινούν! Πρώτος χορός θα είναι το Quickstep, για τους άντρες και η Salsa, για τις γυναίκες. Δεύτερος, ένα team Paso Doble. Σ’ αυτό τα 6 ζευγάρια θα χωριστούν σε δύο ομάδες, που θα αποτελούνται από τρεις παίκτες και θα βάλουν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν!

 

Μείνετε στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου γιατί το 10ο Live του “Dancing with the stars” θα είναι ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι!

 

Τέλος, το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος καθώς και το Σωματείο «Αλκυονίδες» Κύπρου.