Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για πασίγνωστο τραπεζικό υπάλληλο!

advertisement

Σε ηλικία μόλις 58 ετών και κατά την διάρκεια του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, τις βράδυνες ώρες ανήμερα των Χριστουγέννων, υπέκυψε ξαφνικά γνωστός Βολιώτης τραπεζικός.

 

Σοκαρισμένοι φίλοι και συγγενείς του άτυχου 58χρονου τον είδαν κυριολεκτικά να καταρρέει, ενώ μεταξύ της παρέας επικρατούσε χαρούμενη γιορταστική ατμόσφαιρα. Αμέσως προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες χωρίς να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

 

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί. Δυστυχώς όμως ήταν αργά. Ο Ά.Α. είχε συνταξιοδοτηθεί μόλις πριν ένα μήνα από την τράπεζα Πειραιώς. Άτομο κοινωνικό και πρόσχαρο με φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους πελάτες του κεντρικού καταστήματος της Πειραιώς στη οδό Ιάσονος.

 

Σύμφωνα με τον τοπικό ”Ταχυδρόμο” η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον κοινωνικό περίγυρο για τον επιπρόσθετο λόγο , ότι ο Άρης τον τελευταίο καιρό έλεγε παντού ότι «μετά από τόσες 10ετίες στην τράπεζα ήρθε ο καιρός να ξεκουραστώ».

 

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο άτυχος Άρης μόλις πριν λίγες μέρες είχε εισπράξει ένα σημαντικό ποσό ως εφάπαξ για την συνταξιοδότησή του. Διατάχθηκε νεκροψία και νεκροτομή, ενώ η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό ναό κοιμήσεως του Λαζάρου.